Català

MF HOSTESSES es va fundar en 1991 i el nostre objectiu ha estat sempre donar el millor servei possible amb la màxima professionalitat i la flexibilitat necessària per adaptar-nos a la personalitat de cada projecte. 

Actualment MF HOSTESSES som una empresa moderna i extremadament dinàmica, en constant evolució, que incorpora contínuament les últimes tècniques de gestió, formació i operativa comercial, sempre amb la voluntat de millorar el resultat final i aconseguir els objectius dels nostres clients.

A partir del 2011 ampliem el nostre portafoli incorporant al costat del servei d'hostesses, personal de suport comercial especialitzat en esdeveniments i congressos.

Al mateix temps obrim una *linea de treball per materialitzar la nova àrea de formació, mentoring i coaching en Habilitats de Comunicació Professional. El nostre nou departament organitza tallers, cursos, *work shops i sessions individuals privades a l'àrea comercial i comunicació, tant per al nostre personal propi, com per als nostres clients.

Som membres de l'Associació Catalana d'empreses d'Hostesses i Promotores de Vendes (A.C.I.H.P.V).

 

 

 
Telèfon Mòbil +34 639 769 948 - email: mf@mfhostesses.com
Copyright MF HOSTESSES 2015 - Avís Legal